Forumumuzda yetkili olmak isteyen kişilerin aşağıdaki şablonu uygun şekilde doldurarak bu konunun altına yorum olarak yazarsanız başvurularınız değerlendirelecektir.Değerlendirme sonucunda eğer uygun görülürseniz deneme moderatör olarak başlayarak ilk önce bir süre denenirsiniz ve başarılı olursanız moderatör yetkisine terfi edilirsiniz.
Başvuru Örneği
Adınız:
Soyadınız:
Doğum Yılınız:
Neden bizi tercih ediyorsunuz ?
Haftada kaç saatinizi veya gününüzü foruma ayırabilirsiniz ?
Öğrenim Durumunuz:
Forum Bilginiz veya Deneyiminiz:
İlgileneceğiniz Bölüm:
CSGO Pluginlerine buradan bakabilirsiniz.
Sourcemod Türkçe Dökümanlarına buradan bakabilirsiniz.
Discord Sunumuza buradan katılabilirsiniz.
Thread Rating:
10-03-2018, Saat: 20:35
(27-02-2018, Saat: 11:23)BOT Benson Wrote: Forumumuzda yetkili olmak isteyen kişilerin aşağıdaki şablonu uygun şekilde doldurarak bu konunun altına yorum olarak yazarsanız başvurularınız değerlendirelecektir.Değerlendirme sonucunda eğer uygun görülürseniz deneme moderatör olarak başlayarak ilk önce bir süre denenirsiniz ve başarılı olursanız moderatör yetkisine terfi edilirsiniz.
Başvuru Örneği
Adınız: Mehmet
Soyadınız: GENÇ
Doğum Yılınız: 2000
Neden bizi tercih ediyorsunuz ? Biliyorum
Haftada kaç saatinizi veya gününüzü foruma ayırabilirsiniz ? 16:00 dan 22:00'a kadar aktifim bakarım Hafta içi
Öğrenim Durumunuz: Lise 3 11.sınıf
Forum Bilginiz veya Deneyiminiz: Site açıyom Web Tasarım okuyorum
İlgileneceğiniz Bölüm: Sorunları Çözmek ve yetkili kişiye bildirmek
[Modertor] BOT M3G4
12-03-2018, Saat: 10:43
(10-03-2018, Saat: 20:35)M3G4 Wrote:(27-02-2018, Saat: 11:23)BOT Benson Wrote: Forumumuzda yetkili olmak isteyen kişilerin aşağıdaki şablonu uygun şekilde doldurarak bu konunun altına yorum olarak yazarsanız başvurularınız değerlendirelecektir.Değerlendirme sonucunda eğer uygun görülürseniz deneme moderatör olarak başlayarak ilk önce bir süre denenirsiniz ve başarılı olursanız moderatör yetkisine terfi edilirsiniz.
Başvuru Örneği
Haftada kaç saatinizi veya gününüzü foruma ayırabilirsiniz ? 16:00 dan 22:00'a kadar aktifim bakarım Hafta içi
deneme moderatör olarak atandınız.Başarılar dilerim.
23-03-2018, Saat: 16:59
(10-03-2018, Saat: 20:35)M3G4 Wrote:(27-02-2018, Saat: 11:23)BOT Benson Wrote: Forumumuzda yetkili olmak isteyen kişilerin aşağıdaki şablonu uygun şekilde doldurarak bu konunun altına yorum olarak yazarsanız başvurularınız değerlendirelecektir.Değerlendirme sonucunda eğer uygun görülürseniz deneme moderatör olarak başlayarak ilk önce bir süre denenirsiniz ve başarılı olursanız moderatör yetkisine terfi edilirsiniz.
Başvuru Örneği
forumda hiç aktif olmadığınız için deneme moderatörlükden alındınız.
22-06-2018, Saat: 16:07
Adınız: Samet
Soyadınız: KARAPINAR
Doğum Yılınız: 2004
Neden bizi tercih ediyorsunuz ? : Sunucu kalitesi bakımından iyi bir sunucu olduğunuz için sizi tercih ediyorum.
Haftada kaç saatinizi veya gününüzü foruma ayırabilirsiniz ? : 20 Saatimi ayırabilirim.
Öğrenim Durumunuz: 9. Sınııf
Forum Bilginiz veya Deneyiminiz: BBCODE`lerden anlıyorum.
Neden bizi tercih ediyorsunuz ? : Sunucu kalitesi bakımından iyi bir sunucu olduğunuz için sizi tercih ediyorum.
Haftada kaç saatinizi veya gününüzü foruma ayırabilirsiniz ? : 20 Saatimi ayırabilirim.
22-06-2018, Saat: 21:35
(22-06-2018, Saat: 16:07)Prâkk Wrote: Adınız: Samet
deneme moderatör olarak atandınız.Foruma gösterdiğiniz katkıların durumunda göre moderatörlüğe terfi etme şansını yakabilirsiniz.
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Slotluk Başvuruları | BOT Benson | 163 | 41,726 |
05-04-2020, Saat: 22:32 Last Post: BOT Benson |
Users browsing this thread:
1 Guest(s)